Introductie

Ik ben Universitair Docent in de Software Science groep in de Radboud Universiteit Nijmegen.

Mijn onderzoek richt zich voornamelijk op termherschrijven. In het bijzonder heb ik me de laatste jaren gericht op het gebruik van termherschrijfsystemen in andere gebieden van de informatica, zoals complexiteit en programmaverificatie. Voor meer details hierover verwijs ik graag naar de pagina over mijn onderzoek, en mijn publicaties.

Dit komt ook naar voren in mijn onderwijs: ik ben een van de docenten in het Mastervak Automated Reasoning. Voor de rest ligt mijn onderwijs in een iets andere hoek: ik ben verantwoordelijk voor de vakken Software Engineering, System Development Management en Software Development Entrepreneurship in het GiPHouse. Dit is een soort bedrijfje binnen de universiteit dat volledig door studenten wordt beheerd. Zie hiervoor ook de pagina over onderwijs.

Voor studenten die er geïnteresseerd in zijn om een bachelor- of masterproject bij mij te doen: zie de pagina over begeleiding. Voor studenten die een interesse in termherschrijven hebben: je zou kunnen overwegen om deel te nemen aan de International School on Rewriting. Deze wordt de volgende keer gehouden worden in Obergurgl, in de zomer van 2024. (Ik ga er zelf ook heen, als een van de docenten in de "advanced track").